Stadsvilla Sonsbeek op glasvezel van Breedband Arnhem!

Bovenop de Hartjesberg staat Stadsvilla Sonsbeek, ook wel bekend als de “Witte Villa” of “Huis Sonsbeek”. De 18-eeuwse Villa heeft een Grand Café en verleent zich ook als een uitstekende plek voor feesten en zakelijke bijeenkomsten, door de vele zalen in het pand. En vanaf nu heeft dit monumentale pand, ook supersnel internet via glasvezel van Breedband Arnhem!

Glasvezel van Breedband Arnhem
Stadsvilla Sonsbeek maakt veel gebruik van het internet en merkte dat de huidige verbinding te traag was. “Onze internetverbinding was erg traag,” vertelt Kees Bouwhof, eigenaar van de Stadsvilla. “We hadden 2 DSL-lijnen, allebei officieel met 25 Mbit/s. Echter kregen we vaak niet meer dan een snelheid van 9 Mbit/s en lag het internet er vaak uit. We hadden voor onze situatie te weinig capaciteit.”

Stadsvilla Sonsbeek was daarom vastbesloten om sneller internet te krijgen en besloot glasvezel te nemen. “Bij Stadsvilla Sonsbeek hebben wij 7 vergaderzalen waar wij regelmatig lunches verzorgen. Wij vinden het belangrijk dat onze zakelijke bezoekers snel kunnen internetten en zorgeloos kunnen vergaderen.”

“Hiernaast zijn er meer faciliteiten die via het internet verlopen bij de Stadsvilla. Hierbij is een snelle en stabiele verbinding erg belangrijk. Denk hierbij aan de Wi-Fi voor de gasten in ons Grand Cafe, het pin-systeem, muziek en de camera’s.”

Samenwerking Breedband Arnhem
Kees Bouwhof is erg tevreden over de samenwerking met Breedband Arnhem. “Ik heb een prettige samenwerking met Breedband Arnhem gehad. Als het internet net zo snel is als de service en het aanleggen van de glasvezelkabel, dan zijn wij helemaal blij!”

Toon locatie op kaart