Supersnel internet voor Begraafplaats & Crematorium Moscowa

“Via een lokale relatie hoorden wij van Breedband Arnhem als een betrouwbare en innovatieve partner voor snel internet”, zegt IT Manager Jeroen Meijer namens Begraafplaats & Crematorium Moscowa in Arnhem. “Inmiddels zijn we gebruiksklaar en worden de nieuwe verbindingen gebruikt voor toegang tot het internet én de VPN verbindingen tussen de verschillende crematoria en begraafplaatsen van de Facultatieve Divisie Crematoria & Begraafplaatsen. Hier is Moscowa ook een onderdeel van.

Begraafplaats & Crematorium Moscowa
Begraafplaats & Crematorium Moscowa is onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’. Met werkmaatschappijen over de hele wereld is deze Groep actief op tal van gebieden. Van internationaal rouwtransport, automatisering en uitgeven tot het leveren van benodigdheden voor de uitvaartbranche, ziekenhuizen en overheidsinstanties. Moscowa is een monumentaal gedenkpark dat zeer verbonden is met Arnhem.

Samenwerking met Breedband Arnhem
Jeroen Meijer:  ‘’Tijdens de aanvraag voor de internetverbinding van Moscowa hebben we ook een aanvraag gedaan bij zusterbedrijf Breedband Nederland voor een glasvezelverbinding voor Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp in Assen. We hebben nu sinds een aantal weken supersnel internet op deze twee locaties en zijn er heel tevreden over. We zijn blij dat we een samenwerking zijn gestart met een lokale, Arnhemse partij.’’

Toon locatie op kaart