Glasvezel in Arnhem

Bij Breedband Arnhem geloven we dat toegang tot internet, informatie en communiceren met elkaar, net zo essentieel zijn als zuurstof in de lucht. Iedere organisatie maakt gebruik van internet. Snelle en stabiele verbindingen zijn hierbij van essentieel belang. Wij leggen daarom ons eigen glasvezel in Arnhem! Naast ons eigen glasvezel in Arnhem, kunt u ook terecht voor allerlei internetgerelateerde diensten.

Waar kan ik als bedrijf glasvezel van Breedband Arnhem krijgen?
Het Broek
IJsseloord 1
IJsseloord 2
De Overmaat
In en rondom centrum Arnhem
Rijkerswoerd
Gelderse Poort
Centerpoort-Noord
Centerpoort-Zuid
– De Beemd
– Rijnpark
– Velperweg

Mijn bedrijf zit op een andere locatie, maar ik wil wel supersnel internet van Breedband Arnhem?
Dat kan! We verzorgen glasvezel zonder aanvraagbundeling. Een aanvraag geven we direct door aan de aannemer die de aanleg verzorgt. Het maakt niet uit of uw bedrijf bijvoorbeeld op de Velperweg, in het WTC-gebouw, het Rijnpark, Spijkerstraat of het Kroonpark zit.

Ik heb een horeca- of retailonderneming en wil graag snel internet en wifi, kan dit ook via Breedband Arnhem?
Jazeker! Wij hebben speciaal voor de horeca en retail in Arnhem en Oosterbeek een internetpakket samengesteld. De verbinding wordt verdeeld over netwerken. Een voor uw interne bedrijfsvoering en een voor uw wifi gastennetwerk. Lees alles over ons horeca en retailpakket.

Wilt u graag meer informatie over glasvezel van Breedband Arnhem? Neem dan contact op via 026 – 20 20 200 of stuur een mail naar info@breedbandarnhem.nl.

Toon locatie op kaart