Glasvezel in centrum Arnhem

Zit uw bedrijf in of rondom het centrum van Arnhem en wilt u supersnel internet? Dat kan! Het overstappen naar glasvezel van Breedband Arnhem is voor bedrijven/horecazaken in en rondom het centrum van Arnhem zo geregeld. We verzorgen glasvezel zonder aanvraagbundeling. Een aanvraag geven we direct door aan de aannemer die de aanleg verzorgt. De tijd tussen het aanvragen en de oplevering is dan zo kort mogelijk. Vul onze postcodecheck in en wij nemen contact met u op!

Horecapakket
Speciaal voor de horeca en retail hebben wij een horecapakket. Dit bestaat uit een glasvezelverbinding die verdeeld wordt in twee netwerken. Een netwerk voor uw bedrijfsvoering (kassa, pinsysteem, mediastreaming of camera) en een netwerk voor uw gasten zodat ze supersnel kunnen internetten. Uw gastennetwerk zorgt voor een verhoging van de klantbeleving, het is belangrijk dat de wifi snel, stabiel en betrouwbaar is. Lees er alles over in onze Horeca en Retail krant.

Waarom zou ik glasvezel afnemen bij Breedband Arnhem?

  • Echte Arnhemse partij, dus altijd dicht in de buurt
  • Snelheden tot 1000 Mbit/s
  • Persoonlijke en snelle service, altijd een vast aanspreekpunt
  • Zowel eigenaar als provider van ons eigen netwerk
  • Beschikbaarheid van 99,9% en 24/7 bereikbaar via telefoon, e-mail en social media
  • Naast supersnel internet kunt u ook bij ons terecht voor VoIP, Clouddiensten, IT Beveiliging, Hosting, Wifi en datacenterdienstverlening

Lees in onze krant alles over glasvezel in en rondom het centrum van Arnhem.

Toon locatie op kaart