De meest gestelde vragen over .. glasvezel aanleggen bij particulieren

Glasvezel aanleggen bij particulieren

“Waarom moet ik nou écht voor glasvezel kiezen?”

Als eerst heb je natuurlijk supersnel internet thuis. Via de kabel is de maximale snelheid 200 Mbit/s en als je ADSL hebt maar 50 Mbit/s. En dat terwijl je bij Breedband Arnhem voor een 1000 Mbit/s verbinding kan kiezen! Ook heb je met glasvezel altijd dezelfde hoge snelheid met het down- en uploaden. Daarnaast gaat de digitale innovatie hard en omdat het glasvezelnetwerk de enorme capaciteit aankan, is de toekomst geen probleem. Je bent zo helemaal voorbereid op alle mogelijkheden van snel en stabiel internet.

“Momenteel leggen ze de straten al bij ons open, kunnen jullie niet gelijk glasvezel leggen?”

Natuurlijk zouden we graag tegelijk met deze werkzaamheden onze glasvezelkabels willen leggen! Helaas werkt het niet zoals gedacht. De werkzaamheden van andere bedrijven lopen niet gelijk met die van ons en de samenwerking is hierdoor lastig te starten. Ook willen we bij Breedband Arnhem flexibel blijven bij aansluitingen en een samenwerking zou het alleen maar lastig maken om dit zo te regelen!

“Wat moet ik doen om de aanleg van glasvezel thuis te versnellen?”

Dit kan je doen door je vraag bij ons kenbaar te maken. We leggen glasvezel aan door kleinschalige bewonersinitiatieven, die geïnitieerd zijn door de bewoners. In samenwerking met Breedband Arnhem worden ongeveer 40 adressen vastgesteld die aan dit bewonersinitiatief kunnen meedoen en waarvan de adressen in de buurt van ons huidige netwerk liggen. Hierbij rekenen we op 25 nieuwe Breedband Arnhem glasvezel-internetters. Wil je een initiatief in jouw straat starten? Neem contact met ons op via info@breedbandarnhem.nl of via 026 – 20 20 200.

Benieuwd of glasvezel ook bij jou thuis al mogelijk is? Doe de postcodecheck op onze website!

Toon locatie op kaart